We trachten middels een enthousiast team de ontwikkelingen binnen de fysiotherapie op de voet te volgen. De valtraining die nu aangeboden wordt door fysiotherapie Groenveld  is daar een goed voorbeeld van.

Het Groenveld biedt ook behandeling aan bij klachten rond het kaakgewricht. Bij deze bijzondere klachten wordt u begeleid door gespecialiseerde manueel therapeuten.

Ook is er kennis in huis m.b.t de behandeling volgens het Mulligan concept

Het Mulligan Concept is een methode die wordt gebruikt om pijnvrij te kunnen mobiliseren. Mulligan therapie gaat uit van zogeheten ‘standsproblemen’ of ‘sporingsproblemen’, in gewrichten die klachten geven tijdens het bewegen. Bij behandeling met deze therapie worden therapeutische handelingen gedaan en gelijktijdig voert de patiënt actieve bewegingen uit. Met behulp van de juiste duw-, trek- of schuiftechniek, eventueel met behulp van een tractieband, kan het gewricht zijn natuurlijke beweging terug krijgen. De behandeling geeft meestal direct verbetering van de houdings-/ bewegingsklachten en het resultaat is vaak langdurig.