Even voorstellen...

Mijn naam is Ilse Rievers-Janssen. Ik ben in 1997 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan de hogeschool van Amsterdam. Na mijn afstuderen heb ik in revalidatie centra in Engeland en Duitsland gewerkt. Speciaal om dit werk te kunnen doen, heb ik me door opleidingen te volgen verder bekwaamd in de behandeling van centraal neurologische patiënten (Neuro-Developmental Treatment, NDT, voor volwassenen).

Inmiddels ben ik alweer vanaf 2000 werkzaam bij Groenveld Fysiotherapie, dit nog altijd met positieve energie. In 2008 heb ik mijn post-HBO studie manuele therapie methode Maitland succesvol afgerond.

Daarnaast heb ik meerdere nascholing gevolgd m.b.t valtraining en valpreventie voor 55-plussers. Ik geef valtraining in kleinere groepen (2 personen) in de onze praktijk, maar ook valtraining aan een grotere groep(14-16 personen) in een gymzaal in Venlo. De eerste groepslessen in de gymzaal (jan.2017) zijn samen met judoleraar Roy Westheym succesvol en met veel enthousiasme gestart.

Onlangs ben ik gestart met de opleiding tot kaakfysiotherapeut/ craniofasciaal therapeut. Problematiek die hierbij voor kan komen is bij voorbeeld: pijnklachten in de kaakregio, een krakend/knappend geluid van de kaak, vermoeidheidsklachten van de kauwspieren of een beperkte mondopening.

 

Specialisaties: