Doen jullie dit al langer?

Misschien kent u ons en onze praktijk helemaal niet en wilt u eerst iets over onze achtergrond weten. Heel verstandig, want je wilt wel graag weten wat voor vlees je in de kuip hebt.

In de jaren zeventig kwamen in Nederland gezondheidscentra in zwang, met meerdere medische en paramedische disciplines onder één dak. In Venlo is toen, als één van de eersten Medisch centrum Groenveld opgericht.

Vanaf het begin maakte ook een praktijk voor fysiotherapie deel uit van Medisch Centrum Groenveld. Ze stond onder leiding van fysiotherapeut Hans Janssen. Eind 1979 is Yves Meewis in deze praktijk als fysiotherapeut aan de slag gegaan. Eerst op nota basis. Vanaf 1985 is de praktijk door Hans Janssen en Yves voortgezet als maatschap. 

“In 2002 is Hans Janssen gestopt als fysiotherapeut en sindsdien ben ik met veel plezier praktijkhouder met een zeer enthousiast team medewerkers om mij heen”, aldus Yves. “In ieder geval is duidelijk dat onze praktijk sterk is verankerd in Medisch Centrum Groenveld, maar ook in de Venlose gemeenschap. We mogen met recht en reden zeggen dat we dit werk al langer doen…”