Welkom bij Groenveld Fysiotherapie!

Wat verwacht u van uw fysiotherapeut? In de eerste plaats natuurlijk dat ze weten wat ze doen. Dat ze de ontwikkelingen in hun vak volgen. Dat ze over moderne apparatuur beschikken. Dat alles in en om zijn praktijk goed geregeld heeft. En laten we eerlijk zijn: aardig en vriendelijk is ook mooi meegenomen. Welnu, dan heeft u gevonden wat u zocht!

Mededeling aan onze patienten:

Vanaf januari 2019 zal de praktijk van Yves Meewis worden overgenomen door Ruud Meijers en Jeroen van Bergen. Yves Meewis blijft nog wel werkzaam in de praktijk en natuurlijk ook de overige medewerkers.

De heren Meijers en van Bergen zullen in het voorjaar van 2019 een officieel moment kiezen om hun praktijk op een feestelijke wijze te openen. 

Rest ons nog om iedereen prettige feestdagen te wensen en een goed begin van 2019 !

 

Yves Meewis en de medewerkers fysiotherapie Groenveld

Vrijblijvend inloopspreekuur

Wie acute klachten of een blessure heeft en zo snel mogelijk duidelijkheid wil hebben over de aard van zijn klacht, kan gebruik maken van ons inloopspreekuur.

U wordt door één van onze fysiotherapeuten gezien, die uw klacht met u bespreekt en – indien mogelijk – direct een diagnose stelt. Het betreft dus geen behandeling, maar in overleg kan wel een vervolgafspraak voor verdere behandeling worden gemaakt.

fysiotherapie en specialisaties

Fysiotherapie Groenveld hecht grote waarde aan scholing en verdieping in de kennis met betrekking tot de diversiteit aan klachten bij het functioneren van het menselijk lichaam. (lees meer...)

 

 

 

Snelle circulatie contrast therapie

De snelle circulatie contrast therapie is het nieuwste op het gebied van koude-warmte toepassing binnen de fysiotherapie! Een nieuw ontwikkeld apparaat maakt het mogelijk om zowel koude als warmte applicatie afwisselend in te zetten in de behandeling van vele soorten (pijn)klachten. Ideaal voor herstel na (sport)blessures.  Informeer naar de mogelijkheden!

Momenteel doet Kenny Westphal, verbonden aan de universiteit van Brussel, een wetenschappelijk onderzoek naar de mogelijkheden voor het herstel van de tenniselleboog middels deze snelle circulatie contrast therapie.