Welkom bij Groenveld Fysiotherapie!

Wat verwacht u van uw fysiotherapeut? In de eerste plaats natuurlijk dat ze weten wat ze doen. Dat ze de ontwikkelingen in hun vak volgen. Dat ze over moderne apparatuur beschikken. Dat alles in en om zijn praktijk goed geregeld heeft. En laten we eerlijk zijn: aardig en vriendelijk is ook mooi meegenomen. Welnu, dan heeft u gevonden wat u zocht!

Vrijblijvend inloopspreekuur

Wie acute klachten of een blessure heeft en zo snel mogelijk duidelijkheid wil hebben over de aard van zijn klacht, kan gebruik maken van ons inloopspreekuur.

U wordt door één van onze fysiotherapeuten gezien, die uw klacht met u bespreekt en – indien mogelijk – direct een diagnose stelt. Het betreft dus geen behandeling, maar in overleg kan wel een vervolgafspraak voor verdere behandeling worden gemaakt.

fysiotherapie en specialisaties

Fysiotherapie Groenveld hecht grote waarde aan scholing en verdieping in de kennis met betrekking tot de diversiteit aan klachten bij het functioneren van het menselijk lichaam. (lees meer...)

 

 

 

Snelle circulatie contrast therapie

De snelle circulatie contrast therapie is het nieuwste op het gebied van koude-warmte toepassing binnen de fysiotherapie! Een nieuw ontwikkeld apparaat maakt het mogelijk om zowel koude als warmte applicatie afwisselend in te zetten in de behandeling van vele soorten (pijn)klachten. Ideaal voor herstel na (sport)blessures.  Informeer naar de mogelijkheden!

Momenteel doet Kenny Westphal, verbonden aan de universiteit van Brussel, een wetenschappelijk onderzoek naar de mogelijkheden voor het herstel van de tenniselleboog middels deze snelle circulatie contrast therapie.