Welkom bij Groenveld Fysiotherapie!

Wat verwacht u van uw fysiotherapeut? In de eerste plaats natuurlijk dat ze weten wat ze doen. Dat ze de ontwikkelingen in hun vak volgen. Dat ze over moderne apparatuur beschikken. Dat alles in en om zijn praktijk goed geregeld heeft. En laten we eerlijk zijn: aardig en vriendelijk is ook mooi meegenomen. Welnu, dan heeft u gevonden wat u zocht!

Vrijblijvend inloopspreekuur

Wie acute klachten of een blessure heeft en zo snel mogelijk duidelijkheid wil hebben over de aard van zijn klacht, kan gebruik maken van ons inloopspreekuur.

U wordt door één van onze fysiotherapeuten gezien, die uw klacht met u bespreekt en – indien mogelijk – direct een diagnose stelt. Het betreft dus geen behandeling, maar in overleg kan wel een vervolgafspraak voor verdere behandeling worden gemaakt.

Nieuw: echografie

Fysiotherapie Groenveld heeft de mogelijkheid om via echografie de diagnostiek te verbeteren.

vraag of deze mogelijkheid ook voor u zinvol is.

meer info

 

 

Qill ONE

De Qill ONE is het nieuwste op het gebied van koude-warmte toepassing binnen de fysiotherapie! De Qill ONE maakt het mogelijk om zowel koude als warmte applicatie afwisselend in te zetten in de behandeling van vele soorten (pijn)klachten. Ideaal voor herstel na (sport)blessures!  Informeer naar de mogelijkheden!

 

 

 

Valtraining

Binnenkort start weer een nieuw opgezette valtraining in samenwerking met de Judo vereniging.

Onder leiding van Ilse Rievers-Jansen en Roy Westheim zal op de locatie Leutherweg 193 deze nieuwe vorm van preventief bewegen gaan plaatsvinden medio September 2017

(lees meer/ aanmelden)